Gepersonaliseerde en comfortabele stadionstoelen

Toora Benelux

Voetbalstadion Ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus consectetur porta velit quis elementum. In non lobortis dolor.

Contacteer ons

Voetbalstadion

De referentie voor DUG-OUTS & Stadionstoelen

Sinds 2016 hebben wij ons gespecialiseerd in het verbouwen van voetbalstadions. Onze diensten omvatten het monteren en demonteren van stadionstoelen, die wij samen met ons partnerbedrijf Galvanitas aanbieden. Bovendien bieden wij hoogwaardige dug-outs aan, uitgerust met comfortabele stoelen die zelfs verwarmd kunnen worden en het uiterlijk hebben van authentieke racestoelen.
​​​​​​​
Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om zowel de dug-out stoelen als de stadionstoelen te personaliseren. U kunt uw clublogo, sponsors, naam of andere gewenste elementen laten aanbrengen op de stoelen. Op deze manier zorgen wij ervoor dat uw stadion een unieke en professionele uitstraling krijgt die de trots van uw club weerspiegelt.

Textiel

hoogwaardige kwaliteit

Met trots kunnen wij verwijzen naar referenties zoals KRC Genk, AZ Alkmaar, Royal Antwerp FC, Go Ahead Eagles, NAC Breda, KVC Westerlo en vele andere clubs.

Kies voor kwaliteit, comfort en personalisatie bij het verbouwen van uw voetbalstadion. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor uw club kunnen betekenen. Samen zorgen we ervoor dat uw stadion optimale comfort en uitstraling biedt voor spelers, staf en supporters.

Want bij ons zit je goed!

Voor al uw stadionstoelen en business seats werken wij exclusief samen met Galvanitas.
Klik op onderstaande link om hun website te bezoeken.

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

blog

In de kijker

Heb je een vraag?

contacteer  ons

Wij antwoorden graag op al jouw vragen, groot of klein. Heb je graag meer informatie? Neem dan contact met ons op.