Uw betrouwbare partner in textiel en racemateriaal

Toora Benelux

Over ons

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus consectetur porta velit quis elementum. In non lobortis dolor.

Contacteer ons

Over Ons

uw ideale partner

Ons bedrijf, opgericht in 2009 door Guy Verheyen, is sindsdien uitgegroeid tot een gespecialiseerde leverancier van promotioneel textiel en racemateriaal. Met meer dan 20 jaar ervaring in de textielsector streven we ernaar om onze klanten de beste kwaliteit tegen de beste prijs te bieden.
​​​​​​​ 
Onze missie is om een positieve relatie op te bouwen met onze klanten, waarbij klanttevredenheid voorop staat. We streven ernaar om uw perfecte partner te zijn in het ondersteunen van al uw eisen en verwachtingen.

Bij Toora-Benelux kunt u rekenen op een breed scala aan gepersonaliseerde textielproducten die voldoen aan uw specifieke wensen. Van bedrukte of geborduurde T-shirts, jassen, hemden, broeken en veel meer. Kortom, uniforme kleding van hoge kwaliteit voor al uw medewerkers. Onze producten worden perfect afgestemd om aan uw eisen te voldoen en uw merkidentiteit te versterken.

Uitgebreid assortiment

Naast promotioneel textiel zijn we ook actief in de wereld van racemateriaal. Na een bewogen racecarrière van maar liefst 35 jaar door Guy Verheyen zelf, wordt nu de passie voor de sport verdergezet door zoon Brent Verheyen. Deze rijke geschiedenis in de autosport heeft geleid tot een diepgaande expertise en passie. Daarom zijn we trots om hoogwaardige op maat gemaakte race-uitrustingen aan te bieden van het gerenommeerde Italiaanse merk Toorace en Bell. Al onze producten zijn FIA-gekeurd en kunnen volledig worden gepersonaliseerd en op maat worden gemaakt. Van brandveilige racepakken en ondergoed tot schoenen en helmen - wij bieden alles wat u nodig heeft om als winnaar over de finish te komen.

Sinds 2016 hebben we ons toegelegd op het verbouwen van voetbalstadions, met een focus op stadionstoelen en dug-outs. Samen met ons partnerbedrijf Galvanitas bieden we comfortabele en zelfs verwarmde dug-out stoelen met het karakter van een echte racestoel. Onze stadionstoelen kunnen worden geleverd in de kleuren van uw club en zo kunnen zowel de dug-outstoelen als de stadionstoelen worden aangepast met uw clublogo, sponsor, naam en meer.

Waarom kiezen voor ons? Wij werken samen met top leveranciers om u hoogwaardige producten te leveren tegen de beste prijs. Onze snelle leveringen stellen ons in staat om uw bestellingen meestal binnen 2 weken te leveren. Bovendien hebben we een uitgebreid assortiment aan producten die we aanbieden. Mocht u iets specifieks zoeken dat niet op onze website staat, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail of telefoon.
​​​​​​​
Wij streven ernaar om uw betrouwbare partner te zijn voor promotioneel textiel, racemateriaal en stadioninrichting. Wij kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw verwachtingen te overtreffen. Neem gerust contact met ons op en ontdek wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Over Ons

Beste kwaliteit in racemateriaal

Webshop

onze webshop

bekijk onze producten

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

blog

In de kijker

Heb je een vraag?

contacteer  ons

Wij antwoorden graag op al jouw vragen, groot of klein. Heb je graag meer informatie? Neem dan contact met ons op.