Hoe Toora-Benelux bijdraagt aan de autosport


Toora Benelux, een vooraanstaande naam in de autosportindustrie, heeft zich in de loop van de jaren steeds verder ontwikkeld. Met een ervaring van meer dan 33 jaar in de autosport en een sterke focus op innovatie en klanttevredenheid, heeft het bedrijf een positieve impact gehad op de autosport in de Benelux en daarbuiten.

De bijdrage van Toora Benelux in de autosport

Het bedrijf is zich ervan bewust dat elk detail belangrijk is in de snelle wereld van autosport. Of het nu gaat om de veiligheid van de rijder of de prestaties in het racepak – Toora-Benelux heeft op deze terreinen een bijdrage geleverd aan de autosport.

Het bedrijf levert high-performance autosport apparatuur, racepakken en veiligheidsgear dat voldoet aan de strenge FIA-normen. Van brandveilige racepakken en ondergoed tot schoenen en helmen - het bedrijf staat voorop als het gaat om het waarborgen van de veiligheid van de coureurs.

 

Hoogwaardige race-uitrustingen | Toora-Benelux

Ontdek onze FIA-gekeurde, op maat gemaakte race-uitrustingen van Toorace en Bell. Van brandveilige racepakken tot schoenen en helmen.

Onze innovaties

Het assortiment van Toora Benelux omvat ook de in eigen huis ontwikkelde Racepakken. Deze high-performance racepakken zijn het resultaat van de jarenlange ervaring van het bedrijf in de autosport technologie, en ze blijven een significant onderdeel van de race ervaring.

Toora Benelux autosport ontwikkelingen zijn niet alleen beperkt tot productinnovaties. Het bedrijf heeft ook bijgedragen aan de ontwikkeling van de Nederlandse autosportindustrie als geheel door het bevorderen van evenementen en het ondersteunen van groeiende talenten.

Nog vragen?

Wilt u meer weten over hoe Toora Benelux bijdraagt aan de autosport of over hun producten en diensten? Neem dan contact op via info@toora-benelux.be of bel naar +32 495 31 17 94.

 

Contact | Toora-Benelux

Contacteer ons voor meer informatie.

Meest Recente Posts

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

blog

In de kijker

Heb je een vraag?

contacteer  ons

Wij antwoorden graag op al jouw vragen, groot of klein. Heb je graag meer informatie? Neem dan contact met ons op.