Uw partner in textiel, racemateriaal en stadioninrichting

Over Ons

Wie we zijn

Ons bedrijf, opgericht in 2009 door Guy Verheyen, is sindsdien uitgegroeid tot een gespecialiseerde leverancier van promotioneel textiel en racemateriaal. Met meer dan 20 jaar ervaring in de textielsector streven we ernaar om onze klanten de beste kwaliteit tegen de beste prijs te bieden.

​​​​​​​Onze missie is om een positieve relatie op te bouwen met onze klanten, waarbij klanttevredenheid voorop staat. We streven ernaar om uw perfecte partner te zijn in het ondersteunen van al uw eisen en verwachtingen.

Onze partners

Textiel

hoogwaardige  kwaliteit

Met meer dan 20 jaar ervaring in de textielsector zijn we uitgegroeid tot een specialist in ons vakgebied. Wij bieden onze klanten hoogwaardige kwaliteit van werkkleding en promotioneel textiel aan voor de beste prijs-kwaliteitverhouding.​​​​​​​

​​​​​​​Bij ons kunt u rekenen op een breed assortiment aan textielproducten die allemaal aangepast kunnen worden om zo te voldoen aan uw merkidentiteit.

Racemateriaal

doorgedreven  passie

Na een bewogen racecarrière van maar liefst 35 jaar door Guy Verheyen zelf, wordt nu de passie voor de sport verdergezet door zoon Brent Verheyen. Deze rijke geschiedenis in de autosport heeft geleid tot een diepgaande expertise en passie.

​​​​​​​Daarom zijn we trots om hoogwaardige op maat gemaakte race-uitrustingen aan te bieden van het gerenommeerde Italiaanse merk Toorace en Bell. Ontdek Meer

Voetbalstadion

Profesionele  uitstraling

Sinds 2016 hebben wij ons gespecialiseerd in het verbouwen van voetbalstadions. Onze diensten omvatten het monteren en demonteren van stadionstoelen, die wij samen met ons partnerbedrijf Galvanitas aanbieden.

​​​​​​​Bovendien bieden wij hoogwaardige dug-outs aan, uitgerust met comfortabele stoelen die zelfs verwarmd kunnen worden en het uiterlijk hebben van authentieke racestoelen.

Ontdek meer

Webshop

Onze  webshop

bekijk onze producten

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

blog

In de kijker

Heb je een vraag?

contacteer  ons

Wij antwoorden graag op al jouw vragen, groot of klein. Heb je graag meer informatie? Neem dan contact met ons op.