De meest stijlvolle stadionstoelen en dug-outs in Europa


Toora Benelux, een toonaangevend bedrijf in de textiel- en kledingindustrie, en specialist op het gebied van racemateriaal en voetbalstadionbeheer, brengt je de meest stijlvolle stadionstoelen en dug-outs.

Stijlvolle stadionstoelen en dug-outs

Heb je je ooit afgevraagd waar de meest stijlvolle stadionstoelen en dug-outs in Europa te vinden zijn? Wel, de kans is groot dat je ze hebt gevonden bij Toora Benelux.

Wij zijn dé referentie voor stadionstoelen en dug-outs. Je hebt onze installaties wellicht gezien bij topclubs zoals KRC Genk, AA Gent, Royal Antwerp FC en KVC Westerlo. Deze clubs hebben ons al benaderd om stijlvolle en comfortabele dug-outs met verwarmde racestoelen in de clubkleuren te installeren - volledig gepersonaliseerd met het clublogo en sponsor.

 

Gepersonaliseerde en comfortabele stadionstoelen | Toora-Benelux

Toora Benelux specialiseert zich sinds 2016 in het verbouwen van voetbalstadions. Wij bieden hoogwaardige dug-outs en stadionstoelen die gepersonaliseerd kunnen worden.

Luxe stadion zitplaatsen

Wanneer je denkt aan stadionstoelen, is de kans groot dat je denkt aan de eenvoudige plastic stoeltjes die je vaak ziet. Maar bij Toora Benelux gaan we verder. Met ons hoogwaardige stadionmeubilair creëren we een luxueuze en comfortabele ervaring voor de toeschouwers. Onze stadionstoelen zijn niet alleen stijlvol, maar ook functioneel, duurzaam en comfortabel.

Professionele dug-outs

Maar waarom stoppen bij de stoelen? Met onze professionele dug-outs geven we de spelers en coaches ook het comfort en de luxe die ze verdienen. Onze dug-outs zijn voorzien van verwarmde stoelen, wat zorgt voor een comfortabele beleving, zelfs in het koudste weer. De dug-outs kunnen ook volledig worden gepersonaliseerd met het clublogo, sponsors, naam of andere gewenste elementen.

Interesse?

Nieuwsgierig naar onze producten en diensten? Contacteer ons via info@toora-benelux.be of bel +32 495 31 17 94. We horen graag van je!

 

Contact | Toora-Benelux

Contacteer ons voor meer informatie.

Meest Recente Posts

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

blog

In de kijker

Heb je een vraag?

contacteer  ons

Wij antwoorden graag op al jouw vragen, groot of klein. Heb je graag meer informatie? Neem dan contact met ons op.